Front page My Account  |  Cart Contents  |  Checkout   
Languages
Finnish Swedish English
Categories
Japa mala (3)
Leaflets/Newsletter (8)
Magazines (53)
Massage / Relaxation (8)
Giftcard (1)
Matbags (20)
Yoga mats (56)
DVD and VHS (47)
Yoga accessories (89)
Books-> (472)
Yoga lessons & vacation (2)
CD-> (76)
Clothes
Eatables->
Health care
Incense (14)
Paintings and cards-> (6)
Acupressure mat -Spike mat (4)
Quick Find
 
Information
Resellers
Shipping
Item tracking
Contact information
Conditions of Use
Contact Us
Uutiskirje 1/2010 Yogalife
Uutiskirje 1/2010 Yogalife
Click to enlarge

Joogakaupan uutiskirje 1-2010

Sisältö:

Liitty postituslistalle ja pääset mukaan Ruotsalaisen piikkimaton arvontaan
Joogakurssit 2010
Uutuudet
Ruotsalainen piikkimatto
Facebook
Haluatko uutiskirjeen sähköpostitse?

****

Liitty joogakaupan postituslistalle
Kaikki joka ovat joogakaupan postituslistalla (viimestään 31.8.2010) osallistuvat arvontaan jossa pääpalkintona on tällä kertaa Ruotsalainen piikkimatto (tai vaihtoehtona joogamatto) sisältäen toimtuksen postiin.
Linkki: http://yogalife.fi/login.php

****

Joogakurssit 2010
PORI 27.7.2010 KLO 17-21
VAASA 28.7.2010 KLO 17-21
KALAJOKI 29.7.2010 KLO 17-21

Tämän joogakurssin aikana käydään järjestelmällisesti läpi perus seisoma asanat (harjoitukset). Asanat demonstroidaan, kokeillaan usein parityöskentelynä ja myös omana harjoituksena.

Kenelle tämä kurssi on tarkoitettu ja miksi:
*Jos olet harrastanut Saarijärven lempeätä joogaa tai vastavaa ja haluat oppia tekemään myös joogan klassisia asanoita( seisoma-asanoita) turvallisesti ja tietoisesti.
* Jos olet harrastanut astanga-joogaa tai muuta dynaamista joogaa, niin voit oppia miten teet asanat turvallisesti ja löydät kunkin asanan täydellisen haasteen.

Kuvaus joogatyylistä:
* Tarkkuus ja asanoiden linjaus – Tarkkailaan kehon eri osiin: jalkaterät, jalat, lantio, selkäranka, kädet ja käsivarret. Ja miten näiten kanssa työskennellään.
* Joogatunnilla on teema, sen avulla tutkimme kehoa. asananoiden tehdään järjestyksessä, silloin on helpompi huomata miten oman kehon ymmärrys kehittyy.
* Viipyminen asanassa: alkuvaiheessa asanoita tehdään dynaamisesti kunnes ne tulevat tutuiksi ja viivytään pitempään kun kunto alkaa paranemaan, samalla huomaa miten asana muuttuu ja kehittyy.
* Apuvälineet: jooga on tarkoitettu kaikille. Käyttäen eri apuvälineitä (tukitiiltä, vyötä, tuolia, seinää) saadaan asanat ymmärettyä riippumatta iästä tai kunnosta.

Hinta: 45€
Ohjaajana: Hans Kauppila

****

Ruotsalainen piikkimatto
Onko “teho” loppunut “pikkupiikkisestä” matosta? Haluatko piikkimaton joka on helpompi pitää puhtaana?
Molempiin kysymyksiin vastaus on Ruotsalainen piikkimatto. Ainoa(?) piikkimatto josta ei ole tehty halpiskopiota!
Hinta on alle 50€ (sis. Toimtus) ja noudettuna vain 43€.

****

Uutuudet

Meditoinnin taito - Matthieu Ricard
Meditaatiolla on todistetusti lukuisia hyödyllisiä vaikutuksia. Se kehittää ymmärrystämme siitä, kuinka mielemme toimii sekä syventää käsitystämme todellisuudesta. Meditaation avulla pystymme lisäämään todellista onnellisuuttamme emmekä ole enää vaihtelevien tunnetilojemme orjia.

Tässä kirjassa esitellään selkeästi yksinkertaisia tapoja meditoida. Näiden meditaatioharjoitteiden avulla meillä on mahdollisuus tulla vähitellen paremmiksi versioiksi itsestämme

Valoa elämän vaikeuksissa - James Allen
James Allenin elämäntaidon klassikkoteos Valoa elämän vaikeuksissa paljastaa, että jokainen on oman onnensa seppä ja ajatustensa summa - elämä on sellaista, millaisen siitä muokkaa ajatuksin ja teoin.
Kielteisten tunteiden perimmäiset syyt löytyvät ihmisestä itsestään. Allen opettaa kohtaamaan vaikeudet ja säilyttämään myönteisen asenteen myös vastoinkäymisten keskellä. Klassikkokirja on täynnä ajatonta viisautta, joka puhuttelee yhä yhtä vahvasti kuin ilmestyessään vuonna 1912.
Neuvot auttavat ammentamaan sisäisistä voimavaroista, joita lukija ei edes tiedä omaavansa. Tiivis ja käytännöllinen kirja tarjoaa ratkaisumalleja, tuoreita ideoita ja kannustaa aloittamaan alusta.
Allenin sanoma on puhutellut miljoonia uskollisia lukijoita sukupolvesta toiseen, ja se on nyt merkityksellisempi kuin koskaan. Muutos lähtee ihmisestä itsestään: jostakin luopumalla saa jotakin arvokkaampaa tilalle.

Yhteyden salaisuus - Michael Losier
Onko sinulla koskaan ollut sellainen tunne, että liikekumppanisi tai kollegasi ymmärtävät jatkuvasti väärin kaiken sanomasi? Tuntuuko sinusta, että parisuhteesi kiertää kehää?

Michael Losierin suosittu Vetovoiman salaisuus opetti lukijoita vetämään puoleensa sitä, mitä he haluavat. Yhteyden salaisuus puolestaan opettaa, miten lukija pääsee pois vanhoista urautumista ja voi luoda todellisen yhteyden kaikkiin elämänsä ihmisiin - niin työtovereihin, perheenjäseniin kuin ystäviin. Tämän kirjan avulla on mahdollista opetella, miten parantamalla kommunikointitapaansa voi saada kaikista suhteistaan parhaan mahdollisen, ja vetää puoleensa vain sellaisia suhteita, jotka ovat harmonisia, tuottavia ja hyödyllisiä. Kirjan opit ovat sovellettavissa niin työelämään kuin arkielämän ihmissuhteisiin.

****

Facebook:
Oletko huomannut että Yogalife joogakaupalle löytyy omat Facebook-sivut? Sieltä löydät kuvia pidetyistä kursseista ja viimeisimmät tiedot tuoteistamme ja tarjouksista. Liity mukaan niin tiedät mitä tapatuu!

****

Haluatko uutiskirjeen sähköpostitse jatkossa?

Kotisivulla www.yogalife.fi voit ilmoittautua asiakasrekisteriin. Se on maksutonta ja saat Yogalifen ajankohtaisen uutiskirjeen noin 3-4 kertaa vuodessa.

****

Kesäterveisin

Yogalife - Joogakauppa
Tunturikatu 9a5
00100 HELSINKI

050-554 77 80

Shopping Cart more
0 items
Tell A Friend
 
Tell someone you know about this product.
What's New? more
Manduka Prolite -  Tasmanian Blue
Manduka Prolite - Tasmanian Blue
68,00EUR