Front page My Account  |  Cart Contents  |  Checkout   
Languages
Finnish Swedish English
Categories
Japa mala (3)
Leaflets/Newsletter (8)
Magazines (53)
Massage / Relaxation (8)
Giftcard (1)
Matbags (20)
Yoga mats (56)
DVD and VHS (47)
Yoga accessories (89)
Books-> (472)
Yoga lessons & vacation (2)
CD-> (76)
Clothes
Eatables->
Health care
Incense (14)
Paintings and cards-> (6)
Acupressure mat -Spike mat (4)
Quick Find
 
Information
Resellers
Shipping
Item tracking
Contact information
Conditions of Use
Contact Us
Uutiskirje 2011/2012 Yogalife
Uutiskirje 2011/2012 Yogalife
Click to enlarge

Joogakaupan uutiskirje 2011/2012

Hyvää uutta vuotta!

Haluan kiittää kaikkia joogakaupan asiakkaita menneestä vuodesta, se on ollut aika vauhdikasta menoa ja sisältänyt monta kiinnostavaa tapahtumaa ja tapaamista, ja tuleva vuosikin näyttää aika lupaavalta.

Joogakauppa Yogalife perustettiin jo 2004 ja alusta lähtien olemme palvelleet kolmella kielellä, ja välillä kun se ei ole riittänyt niin on ystäväpiiristä aina löytynyt apua tulkkaamiseen mm. venäjää ja viroa.

Olemme melkein aina olleet Suomen edullisin joogakauppa, jopa yksittäisissä ostoksissakin mutta varsinkin kun tarvetta on ollut isomille ryhmille.
Melkein joka vuosi tuotteet, kuljetushinnat ja varastointihinnat ovat nousseet mutta olemme teidän avulla (= kun myynti on kasvanut ) pystynyt pitämään, ja välillä jopa laskemaan hintoja.

Olemme ylpeitä kun nyt joogakaupasta löytyy Suomen isoin valikoima: reilusti yli 700 tuotetta ja se yhdistettynä että melkein 99% niistä on heti saatavilla.

Tulevan vuoden aikana pyrin tarjoamaan yhtä hyvää palvelua ja kilpailukykyisiä hintoja. Jos sinulla on kirjallinen tarjous tai ruutukaappaus nin teemme mielellään vastatarjouksen kokonaishinnasta. ( Huomiothan vertailessaa hintojen sisältävän mahdollisen rahti ja ALV osuuden).

Välillä kysytään miten nouto joogakaupasta voi olla mahdollisista melkein aina (7pv viikossa ja 0600-2300). No, onhan se totta että päivän aikana poikkeaan postissa ja ruokakaupassa ja välillä myös talviuimarikerhossa, mutta sen voin aina suunnitella kunhan tiedän koska asiakkaat haluaavat tulla juttelemaan tai noutamaan tuotteita.
Joten soita minulle tai tee tilaus nettikaupan kautta niin tavataan ja jutellaan lisää jos tulet noutamaan tilauksesi täältä kotikonttorista Tunturikadulla Etu-Töölöössä.

terv.

Yogalife - Joogakauppa
Tunturikatu 9a5
00100 HELSINKI

050-554 77 80

Shopping Cart more
0 items
Tell A Friend
 
Tell someone you know about this product.
What's New? more
Functional Anatomy of Yoga: A Guide for Practitioners and Teachers - David Keil
Functional Anatomy of Yoga: A Guide for Practitioners and Teachers - David Keil
33,00EUR