Hierojien/jälleenmyyjien ja Akupressur-mattoa käyttävien asiakkaiden antamia lausuntoja 

Ullis Garpenbergin lausunto

Kokeilin piikkimattoa, koska minulle suositeltiin sen kokeilua saamaani Whiplash- eli niskanretkahdusvammaan. Niskani jäykistyi helposti ja sain päänsärkyä jne.; minulla on ollut suuria vaikeuksia nukahtaa iltaisin. Ostin yhden ja kokeilin. Kuvittele, miten hämmästyin!


Aluksi teki se vain kipeää mutta hetken päästä tulivat endorfiinit ja rauhoituin täysin, kipu hävisi ja nukuin kuin tukki! Olen ammatiltani hieroja ja olen kokeillut sitä koko joukolle asiakkaita, joiden mielestä se on aivan ihana. 

Ullis Hälsoverkstad   Hierontaa, dieetti- ja treenausneuvontaa, Västervik, Ruotsi
~

Anna Leijonin lausunto
Eräs nainen, jolla oli fibromyalgia, laski leikkiä saadessaan lisäenergiaa kipujen hävitessä ja sanoi, että hän oli tullut matosta riippuvaiseksi. Useat asiakkaat nukahtavat matolle, yksi nukkui 2 h sillä.

Anna Leijon, Annas Zonterapi, Lotorp Finspång, Ruotsi
~

Headon-nimisessä salongissa työskentelevän Anna Ljungbladin antama lausunto
Käytän usein Akupressur-mattoa suorittamassani hoidossa. Yhdistelmä 15 min “piikkimatolla ” ja sitten 30 min puolivartalohierontaa on ihanteellinen! Verenkierto lihaksistossa kiihtyy makaamalla ensin Akupressur-matolla, mikä tarkoittaa, että lihakset ovat jo valmiiksi lämmitetyt, kun aloitan hoitokäsittelyni. Tämä vuorostaan tarkoittaa, että voin ryhtyä hieromaan syvemmältä paljon nopeammin.

Minulla on monta kanta-asiakasta, jotka arvostavat yhdistelmää, jossa ensin maataan piikkimatolla ja sitten suoritetaan hieronta! Käytän itsekin usein Akupressur-mattoa, se on hyvä tapa rentoutua nopeasti, ja samanaikaisesti annan itselleni “akupainantaa” rankan työpäivän jälkeen.

Anna Ljungblad, Cert. Massör Diplomerad SPA- & massageterapeut, Headon-yritys, Malmö Ruotsi
~

Account by Henrik Loy
I use the mat every day and it is absolutely fantastic. I think I am addicted. I mainly use it lying on my back on the bed, placing one small piece at different places along the spine. The releases I get are amazing. I have given away all the small pieces to my friends and they like it too. I think it is enough to use just a small simple piece. If it covers a too large area I don’t get the same effect.   Thank you again for your wonderful product.

Captain Henrik Loy, Miami, US
~

Face, Body and Mind -yrityksessä työskentelevän Chleo Maria Dagerbergin lausunto
Tässä tulee kommentti pojaltani, joka opiskelee naprapaatiksi ja nauttii piikkimatosta.

Jo parin minuutin piikkimaton käytön jälkeen kipu häviää ja koen kevyen euforisen hurmatilan. Tehokkaan kipulievityksen ja lisääntyneen verenkierron johdosta vaivani vähenivät huomattavasti ja selkäni tuntuu joustavammalta. 

Chleo Maria Dagerberg, Face, Body and Mind -yritys: kinesiologiaa, esteettistä akupunktiota kasvovyöhyketerapiaa, hierontaa, puhdistavia Aquadetox-jalkakylpyjä. Uppsala, Ruotsi

Yllä olevat lausunnot ovat alkuperäisiä, editoimattomia kommentteja jälleenmyyjiltä ja asiakkailta, joita Akupressur-matto on auttanut ja se voi myös auttaa sinua. Tuote ei paranna “kaikkea ja kaikkia” ja juuri samoin kuin meillä on eri elämyksiä ja kokemuksia, esim. hieronnasta, akupainannasta tai juoksulenkistä, samoin koemme Akupressur-maton eri tavoin. Ota meihin yhteys, jos haluat tietää lisää.

~~Susanna Lindelöw / Akupressur-maton valmistaja~~