Ruotsalainen Piikkimatto

Kipua?    Jännittyneisyyttä?

Piikkimatto lievittää kipuja, rentouttaa ja auttaa nukahtamaan.
Apu kipeille ja väsyneille lihaksille.
 

Testivoittaja!
(Amelia lehden piikkimattotestissä nro. 14 2009)

VERSIOT: CLASSIC, SOFT, COMBI

ruotsalainen piikkimatto soft
ruotsalainen piikkimatto soft


Ruotsalainen Piikkimatto SOFT lantio/reisi-alueelle tai niska/hartia-alueelle
tai kipuherkälle selälle.

ruotsalainen piikkimatto combi
ruotsalainen piikkimatto combi


Ruotsalainen Piikkimatto COMBI, selälle ja niska/hartia-alueelle tai selälle ja lantio/pakara-alueelle. Puolikas piikkimatto SOFT ja puolikas piikkimatto CLASSIC

ruotsalainen piikkimatto classic
ruotsalainen piikkimatto classic

Ruotsalainen Piikkimatto CLASSIC selälle.

Matto on markkinoiden ainoa aito intialaistyylinen piikkimatto, joka on ruotsissa valmistettu ja joka sopii kaikille – omaatpa sitten korkean, matalan tai normaalin kipukynnyksen. Matossa olevien nystyröiden tehoa voi vaimentaa pyyhkeellä, kankaalla tai t-paidan avulla ilman, että matto menettää tehoaan.
Maton nystyröiden tulee olla riittävän kaukana toisistaan, vain näin hoitovaikutus on taattu. Myös henkilöt, jotka kärsivät mm. Fibromyalgiasta, reumatismista, pitkäaikaisesta niskanretkahdussyndroomasta(whiplash) tms. Voivat käyttää mattoa tuloksekkaasti.

Voi auttaa noidannuoleen, välilevytyrään, iskiakseen, fibromyalgiaan, niskan retkahdusvammaan(Whiplash), jäykkyytteen, stressiin, krooniseen kipuun, pääkipuun, jäätyneeseen olkapäähän, harjoittelurasitukseen, uniongelmiin ym. 

 Piikkimatto: 15-20minuttia matolla tuo rentoutta ja helpottaa kipeitä ja väsyneitä lihaksia.

5 vuoden takuu Piikkimatolle. Tuotteet ovat allergiatestattuja ja valmistettu kierrätettävästä TPE-muovista.

Ruotsalainen piikkimatto/Akupressur-akupainantamatto on lempeä, ja voit säätää itse maton kokoa ja tehoa. Matto on ruotsalainen keksintö, joka on patentoitu ja CE-merkitty. Matto valmistetaan Ruotsissa.