Tule katsomaan tuotteita tai noutamaan tilauksesi meidän kaupassa

Osoitteemme on:

Joupinlaaksonpolku 4
02760 ESPOO

Olemme yleensä avoinna  klo 0700-2100 Ma-Su. Soita kuitenkin ennen tuloa sopiakseen ajankohdasta niin pystymme palvelemaan paremmin, koska välillä olemme päivän tai parin mökillä tai melomassa.

Vinkki:
Jos käytät Google Maps navigaatoria ajaessa tänne niin löydät parhaiten perille jos laitat hakuruutuun Yogalife, jos laitat tarkan katuosoitteemme niin usein navi ohjaa viereiselle alueelle. Katso lisätietoja ja kuvia Yhteystiedot sivuilta.
Huomioi että HERE-appi ohjaa meidän 4 vuotta vanhaan osoitteeseen Helsingissä, joten käytä mielummin Google Maps.

Ennakkomaksu ja postitoimitus

Rahtikulut ovat 7€  (max.koko:60xx60x80cm ja 15kg) toimitettuna lähipostiisi Suomessa.
Painoltaan ylimenevät paketit hinnoitellan tapauskohtaisesti, tuotteista riippuen niin välillä saame jopa 35 kg kilon paketin lähetettyä samalla edullisella kuljetushinnalla.
Kysy mielellään tarjousta jos epäilet että painoraja voi ylittyä.

Yrityksille tarjoaamme myös mahdollisuuden saada paketti ovelle toimitettuna hyvään hintaan, kysy mielellään lisää jos sinua kiinnostaa tämä vaihtoehto.

Maksu:
Maksa tilauksesi etukäteen pankkitilillemme. Heti maksusi saavuttua yrityksemme tilille lähetämme pakettisi postitse. Lähetämme teille postituksen jälkeen paketin seurantakoodin, jolla voitte seurata sitä Postin kotisivuilla ja nähdä milloin paketti saapuu omaan postiinne.

Muista mainita viitenumero maksuvaihessa. Viitetiedot lähetetään sähköpostiosoitteesesi tilauksen vahvistuksen yhteydessä.

Lähetyksen seuranta
Voit helposti seurata pakettiasi Postin lähetysseuranta sivuilla.

Tilaukset ulkomailta
Ulkomaan tilauksien toimituskulut laskemme manuaalisesti, koska painon lisäksi paketin koko vaikuttaa myös lähetyksen hintaan